
Arabica 100%
KAWA ZIARNISTA
To wyjątkowa mieszanka kaw pochodząca z terenów położonych na wysokości ponad 1700 m n.p.m.
Kompozycja tej mieszanki jest wolna od jakichkolwiek defektów.
Smak zaparzonej kawy jest pełny i mocny.
Na podniebieniu pozostawia czekoladowy, intensywny i wyśmienity posmak.
Kompozycja tej mieszanki jest wolna od jakichkolwiek defektów.
Smak zaparzonej kawy jest pełny i mocny.
Na podniebieniu pozostawia czekoladowy, intensywny i wyśmienity posmak.

Gourmet
KAWA ZIARNISTA
Ta mieszanka jest owocem połączenia
kaw wysokiej jakości.
Dominuje delikatna słodycz smaku,
z łagodnym stopniem kwasowości
wyczuwalnym w posmaku.
Bogaty zapach uzupełnia idealną harmonię smaku,
aromatu i konsystencji..
kaw wysokiej jakości.
Dominuje delikatna słodycz smaku,
z łagodnym stopniem kwasowości
wyczuwalnym w posmaku.
Bogaty zapach uzupełnia idealną harmonię smaku,
aromatu i konsystencji..

Crema
KAWA ZIARNISTA
Mieszanka skomponowana ze starannie
wyselekcjonowanych gatunków
kaw południowoamerykańskich.
Kawa o bardzo wyrazistym,
intensywnie słodkim i orzechowym smaku.
Przygotowana ma bardzo kremową konsystencję z pianką,
tworzącą perfekcyjny efekt wizualny.
Mieszanka ta składa się z gatunków
bardzo wysokiej jakości, o średniej kwasowości,
doskonale zbalansowanym smaku,
aromacie i konsystencji.
wyselekcjonowanych gatunków
kaw południowoamerykańskich.
Kawa o bardzo wyrazistym,
intensywnie słodkim i orzechowym smaku.
Przygotowana ma bardzo kremową konsystencję z pianką,
tworzącą perfekcyjny efekt wizualny.
Mieszanka ta składa się z gatunków
bardzo wysokiej jakości, o średniej kwasowości,
doskonale zbalansowanym smaku,
aromacie i konsystencji.

Extra
KAWA ZIARNISTA
Mieszanka kaw z wyselekcjonowanych
ziaren o intensywnym smaku,
aromacie i konsystencji.
Dominująca delikatna słodycz o niskim
stopniu kwasowości.
ziaren o intensywnym smaku,
aromacie i konsystencji.
Dominująca delikatna słodycz o niskim
stopniu kwasowości.

Arabica 100%
KAWA MIELONA
To wyjątkowa mieszanka kaw pochodząca z terenów
położonych na wysokości ponad 1700 m n.p.m.
Kompozycja tej mieszanki jest
wolna od jakichkolwiek defektów.
Smak zaparzonej kawy jest pełny i mocny.
Na podniebieniu pozostawia czekoladowy,
intensywny i wyśmienity posmak.
położonych na wysokości ponad 1700 m n.p.m.
Kompozycja tej mieszanki jest
wolna od jakichkolwiek defektów.
Smak zaparzonej kawy jest pełny i mocny.
Na podniebieniu pozostawia czekoladowy,
intensywny i wyśmienity posmak.